SHOWROOM BEZOEKEN ENKEL OP AFSPRAAK


Na deze donkere tijd in eenieders leven, zullen er wellicht enkele praktische zaken overeind blijven in het post-corona tijdperk.  Zoals  de keuringcentra die nu enkel nog op afspraak werken. Ook wij hebben bepaalde zaken ontdekt die het onze klant makkelijker maken. Mensen die eens naar een wagen willen komen kijken maken nu via een simpel verzoek/ mail / telefoon een afspraak. Alles blijft net als vroeger geheel vrijblijvend maar … er is nooit teveel volk op hetzelfde moment aanwezig. De verkoper maakt tijd vrij en is voorbereid. En ook al voelde dit een beetje raar aan voor de klant om zijn bezoek op voorhand te laten registreren... het gaat nu al veel vlotter en zelfs in die mate dat we hierover vele complimenten krijgen. 

Uiteraard lukt dit enkel als de verkoper zich opstelt als een adviseur en niet als een harde verkoper. Gelukkig is bij een merk als Honda geen dwang nodig en beslist de klant uiteindelijk zelf en als het hem past wanneer hij een Honda aanschaft. 

We gaan in het weekend (zaterdag tss. 10-17u en zondag 10-12u) vanaf nu tot zeker 30 april op afspraak blijven werken in het weekend. Dus maak een afspraakje en dan zal de deur met een smile worden geopend en kan u op het gemak eens rondlopen in de showroom en u desgevallend bevragen over de modellen. 


Share: