Update - We zijn gesloten maar er is een permanentiedienst !


Beste klant,

 

Zoals we je al eens berichtten, sluiten onze vestigingen voor alle niet-essentiële herstellingen. Dit om de verspreiding van het virus tegen te gaan. 

Wij voelen wel de verantwoordelijkheid om onze klanten mobiel te houden door middel van een nood-permanentie in onze vestigingen. Wij willen klaar staan voor de mensen die ook voor ons klaarstaan: mensen die de voedingswinkels draaiende houden, verplegend personeel, mensen uit de zorgsector en ook politievoertuigen. 

U kan ons steeds bellen 09 369 19 65 of mailen aftersales@autobedrijfost.be in geval van NOOD. Wie langskomt met een dringend probleem, gelieve ons eens te bellen vóór je komst zodat we even kort de veiligheidsvoorschriften kunnen overlopen. 

Wie een panne heeft, kan zich uiteraard altijd wenden tot zijn Honda assistance 03 253 6858. Bij een panne die niet ter plaatse kan hersteld worden, heeft u recht op een gratis vervangwagen (max. 5 dagen). 

Er gaan GEEN afspraken door voor gewoon periodiek onderhoud, enkel dringende gevallen zoals Check Engine, Beperkt motorvermogen, Lekke banden. Als het lampje voor onderhoud opspringt, is er niet direct haast bij. We kunnen een afspraak inplannen eind april of begin mei in dat geval. We checken uiteraard de historiek van de wagen om je hierover juist te informeren. Mail: aftersales@autobedrijfost.be 

Met dit mooie weer denkt iedereen aan zijn zomerbanden, jammer genoeg is een  bandenwissel nu niet mogelijk. Maar op 8, 15 en 29 mei zullen we van 14u30 tot 19u trachten om de opgelopen achterstand snel om te buigen. Om de werkdruk te verspreiden, vragen we jullie deze data te respecteren voor de wissels van de banden.

Op een halfuurtje (wagen op de brug, wielen demonteren en monteren, bandenspanning kalibreren) wordt uw wagen voorzien van de zomerbanden.Aangezien wij door de verplichte sluiting maar zeer beperkt aanwezig zijn, willen wij u vragen om u in te schrijven via aftersales@autobedrijfost.be. Indien het gekozen tijdstip volzet is nemen wij met u contact op. Uw afspraak wordt sowieso nog bevestigd per mail.

 

Hou het veilig op de baan en ‘in den omgang’,

van harte,

uw Ost team


Share: