Ost blogt.


Lees hier de laatste nieuwsberichten en andere interessante weetjes over Honda en Autobedrijf Ost.

Iedereen heeft eigen verlangens. Ieders verhaallijn is anders. Zo is Geert (zie foto) een grote fan van de Honda E. Een wagen die past bij zijn avontuurlijke kijk op het leven. 

Kom zeker eens langs in Wetteren of in Aalst tijdens deze interessante periode van straffe saloncondities.

 

Nu zaterdag zijn we open van 10u30-12u30 en van 14u-17u. 

Zondag van 14u-17u.

Indien u met twee personen wenst langs te komen, maak dan een afspraak via mail: info@autobedrijfost.be of telefoon 09 369 19 65. 

 

Op afspraak ontvangen we u als een VIP. Dit is zeer aangenaam voor u en voor ons, én het is corona veilig. Ook zonder koopintentie bent u meer dan welkom. U kan in alle rust kennis maken met de wagens in onze showroom en vervolgens thuis de gedetailleerde informatie doornemen.  

Zoals u van ons gewend bent, blijven we nadien voor u heel graag beschikbaar via mail, teams, telefoon, ... etc.

 

 

Honda groeten van ons team en tot gauw! 

Elien, Vic, Elsy, Jonas, Mo, Sven, Pieter-Jan, Chris, Geert, Karine, Yves, Jelle en Yoran


...

Tof dat u onze site bezoekt!

We mogen u zeer mooie saloncondities voorstellen. Ook al is er geen 'lijfelijk' salon in Brussel.. wij beleven deze periode met dezelfde intensiteit. Onze prijzen zijn strak gespannen. Ons team is ontspannen. En u zal in alle rust onze wagens kunnen bezichtigen. Ondertussen zijn we al wel even getraind om u covid-proof te verwelkomen en krijgt u de info van ons op een schoteltje.

We hebben nooit de behoefte om mensen te pushen. Ons merk is gekend voor zijn kwaliteit en u kent ons hopelijk ook via via voor onze klantentevredenheid en voor onze goede naam op vlak van technische ondersteuning na de aankoop.

Je loopt toch eens bij ons binnen om te snuisteren tussen de nieuwe modellen. Breng gerust ook uw man/vrouw mee (maar geef ons dan wel een seintje vooraf zoals het dezer dagen hoort hé). 

Afspraken zijn mogelijk elke dag van januari tussen 10u en 16u30.  Zowel in Aalst als in Wetteren. Mailen kan naar info@autobedrijfost.be of via telefoon op 09 369 19 65...

Onze E is aan een zegemars begonnen. Op 16 november werd de wagen in Duitsland bekroond tot 'Duitse auto van het jaar' en vandaag weten we dat hij ook door Autogids in zijn categorie de winst pakt. 

De ganse rij erkenningen in alle landen van Europa quasi gaan we hier niet overlopen. We concentreren ons hier even op de Duitse overwinning. Dit bastion dat het vaakst in eigen rangen de winnaar vond, zet voor het eerst OOIT een Japans voertuig op de eerste plaats. Dit is voor Honda een geweldige eer. De reactie van klanten en de media op de Honda e zijn vanaf de eerste onthulling overweldigend positief geweest. Een uniek ontwerp vol baanbrekende technologieën en geavanceerde intelligente verbindingsmogelijkheden om eigenaren verbonden te houden met hun dagelijkse leven. 


...